Menu Sluiten

Meubelbewaring


Meubelbewaring

Informatie over meubelbewaring.

In afwachting van verhuizing is meubelbewaring de ideale oplossing.

Er bestaan gespecialiseerde bedrijven die kleine en grote opslagruimtes verhuren voor korte of lange termijn. In de sector van de verhuizingen zijn er leveranciers meubelbewaring.

Self storage of het huren van opslagruimte wordt steeds populairder als een nieuwe oplossing voor meubelopslag of meubelbewaring voor alle zakelijke en persoonlijke klanten. Of het nu gaat om kantoorapparatuur, huishoudelijke goederen zoals meubelen en huisraad, een beveiligde opslagruimte huren is altijd een goede, flexibele methode om uw bezittingen op te slaan buiten het terrein en veilig voor schade.

Het kiezen van de juiste opslagplaats is echter belangrijk, aangezien er veel verschillende soorten beschikbaar zijn om aan een grote verscheidenheid van klanten en opslagbehoeften te voldoen. Hier volgt een overzicht van de verschillende soorten opslagunits die er bestaan.

Klimaat gecontroleerde opslag units zijn ideaal voor het opslaan van goederen of meubelen die gevoelig zijn voor temperatuurschommelingen. Dit kunnen bijvoorbeeld levensmiddelen, wijnen en chemicaliën zijn.

De meeste opslagruimtes met klimaatcontrole worden standaard geleverd met een temperatuurmeter om ervoor te zorgen dat uw goederen veilig in de juiste opslagruimte worden bewaard. In de meeste opslagruimtes met klimaatbeheersing zijn centrale verwarming en airconditioning geïnstalleerd om de energie-efficiëntie te maximaliseren. High speed internet en kabelinternet zijn meestal ook beschikbaar bij deze units.

Galley units zijn een van de meest populaire oplossingen voor meubelbewaring.

Het zijn grote open gebouwen in pakhuisstijl waar doorgaans honderden koffers in kunnen worden opgeslagen, vaak met een klimaat gecontroleerde atmosfeer. Deze units zijn bij uitstek geschikt voor het opslaan van omvangrijke, dure items en meubelen.

Vanwege hun omvang kunnen ze echter aanzienlijk duurder zijn dan andere opties voor meubelopslag. Als uw behoeften complexer zijn en veiligheid vereisen, is het vaak het beste om te kijken naar een opslagruimte met meerdere niveaus.

Uiteraard kunnen gespecialiseerde bedrijven in meubelbewaring u eveneens een kleinere opslagruimte aanbieden in verhouding tot de omvang van de meubels die u wenst op te slaan.

Binnenopslag biedt een aantal voordelen ten opzichte van de optie buitenopslag. Binnenopslag is bijvoorbeeld minder rommelig, biedt meer bescherming tegen vandalisme, brand en overstroming en is veel veiliger voor uw waardevolle spullen. Maar zelfs de beste binnenopslag kan de waarde van een veilige opslagplaats voor uw meubelstukken niet vervangen.

Voor de meeste mensen zal dit het geval zijn, tenzij ze een bijzonder kostbaar voorwerp hebben dat ze absoluut moeten beschermen. Voor de meesten van ons draait de opslag van meubels echter om een aantal middelgrote tot grote voorwerpen zoals tv´s, koelkasten, computers en boeken.

Info over meubelbewaring

De discipline van Meubelbewaring

Wat kunnen we nog vertellen over meubelbewaring.

Voor wie op zoek is naar meubelbewaring op lange termijn, zijn er tal van opties beschikbaar.

Deze omvatten faciliteiten, magazijnen en opslagruimten die u op maandelijkse of jaarlijkse basis kunt huren. Meestal wordt er hier eveneens een verzekering aangekoppeld.

Faciliteiten zijn over het algemeen de beste optie als u tijdelijk meubels wilt opslaan, vooral als uw meubels in de loop van het jaar moeten worden verhuisd. Op dezelfde manier zijn magazijnen en opslagruimten ideaal als u gemoedsrust wilt en geen behoefte hebt aan de hoogste beveiligingsniveaus zoals u bij faciliteiten zou hebben.

Als u op lange termijn meubelopslag nodig hebt, maar niet op lange termijn wilt huren, dan is de laatste optie, self storage, misschien de juiste oplossing voor u. Self storage-faciliteiten zijn vergelijkbaar met faciliteiten in die zin dat ze op maandelijkse basis worden gehuurd door klanten die veel meubels willen opslaan.

Het verschil zit hem echter in het feit dat u uw bezittingen opslaat in individuele containers of ruimtes die u zelf inpakt en opslaat. De meeste self storage units hebben beveiligde kasten die ervoor zorgen dat uw bezittingen veilig blijven.

Dus als u uw bezittingen of meubelen wil beschermen tussen verhuizingen door, dan is self storage, meubelbewaring en de huur van een opslagruimte de ideale oplossing voor u.

Meer info over meubelbewaring nu op www.selfstore.be.

Tags

Meubelbewaring Antwerpen | Meubelbewaring Borsbeek | Meubelbewaring Edegem | Meubelbewaring Hove | Meubelbewaring Kontich | Meubelbewaring Mortsel | Meubelbewaring |